Bonibon’lu, Rulo Kat’lı Pasta

Pandispanyası için;
6 yumurta
6 küçük fincan şeker
1 k. fincan su
6 k. fincan un
1 pkt kabartma tozu
1 pkt vanilin
2 çorba kaşığı kakaoKreması İçin;
3,5 su bardağı süt
1 yumurta
2 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı un
1 çorba kaşığı nişasta
2 paket vanilin
2 çorba kaşığı kakao- Damla Çikolata
- Bonibon
- Rulo KatHazırlanışıPandispanyası için yumurta ve şekerimiz bembeyaz olana kadar iyice çırpıyoruz ve diğer malzemeleri sırası ile çırpıyoruz. Yağlanmış kelepçeli kalıba döküp önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 25-30 dkk kadar pişiriyoruz.. ve soğutuyoruz.
Krema içinde bütün malzemeyi muhallebi gibi pişirip soğumaya bırakıyoruz. En son 5 dakika kadar daha çırpıyoruz.
Soğuyan keki 2′ye kesip arasına kremamızı sürüyoruz. (ben ara kata bol damla çikolata serptim:) Ayrıca süt ile ıslattım katları)..
Diğer katı da kapatıp, kalan kremamızı heryerine güzeeelce sürüyoruz..
En son kenarlarına da rulo katları özenle döşüyoruz :) Üzerine de bolca bonibon serpip hayran hayran pastaya bakıyoruz :)))