Zeytinyağlı Enginar Dolması

3 adet enginar
1 adet soğan(küçük boy)
1 kase garnitür (ben hazır garnitür kullandım)
Zeytinyağı
Limon
Tuz, şekerHazırlanışıEnginarları temizleyerek küçük bir tencereye koyun. Kapaklı bir tavanız varsa onunla da yapabilirsiniz. Üzerini geçecek kadar su ile doldurun ve 1 adet limon suyunu ekleyin. Enginarlar pişene kadar haşlayın. Sık sık kontrol ederek dağılmamasını sağlayın.Robotta çektiğiniz soğanları 2 yemek kaşığı sıvı yağ koyduğunuz tavada pembeleşinceye kadar kavurun, üzerine garnitürü ilave ederek 2 dakika kadar kavurun. Servis tabağına aldığınız pişmiş enginarların içerisine hazırladığımız iç malzemesinden doldurun.Yarım çay bardağı kadar zeytin yağın içerisine 1 adet limonun suyunu, tuz ve 1 çay kaşığı şekeri karıştırarak sos hazırlayın ve enginarların üzerine sosu gezdirin. Dereotu ve limonla süsleyerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun..