Mantarlı Patlıcan Sarma

2-3 adet uzun patlıcan
250 gr mantar
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
1 adet soğan
3-4 adet domates
1 yemek kaşığı biber salçası
tuz, karabiber, pul biber
sıvı yağHazırlanışı -Patlıcanlar alaca soyulup uzunlamasına ince ince kesilir ve kızartılır, kızaran patlıcanlar yağını çekmesi için peçete üzerine alınır.
-Soğan yağda kavrulur, biberler ve ince doğranmış mantar da eklenip ateşte biraz çevrilir ve 1 domates eklenir.
-Baharatları eklenir.
-Kızaran patlıcanlardan 2 adet alınır ve artı şeklinde üst üste konur ve içine hazırlanan mantarlı harçtan bir miktar konup kapatılır ve kürdan yardımıyla tutturulur.
-Ayrı yerde 1 kaşık sıvı yağda rendelenmiş 2-3 domates ve biber salçası kavrulur ve hazırlanan patlıcanlar bu sosun üzerine konur ve 10 dk pişmeye bırakılır.
-10 dk sonra servise hazırdır. Afiyet olsun..