İçli Köfte

1,5 su bardağı ince bulgur
1 tane orta boy soğan
1 yumurtaiç harcı için;
500 gr kıyma
2 adet büyük soğan
yarım demet maydonoz
pul biber, karabiber, tuz
1 çorba kaşığı salçaHazırlanışı Bulgurun içerisine soğanı rendeliyoruz. Yumurtayı kırıp tuzunu da attıktan sonra 1 su bardagı sıcak su ıle ıslatıp 15 dakika dinlendiriyoruz. Diğer taraftan kıyma ile küp küp doğradığımız soğanı 1 çorba kaşığı sıvı yağ ile kavuruyoruz. İyice kavrulduktan sonra baharatları ve maydanozu ekleyip ocaktan alıyoruz. Dinlenen bulguru iyice yoğuruyoruz, ceviz büyüklüğünde kopardığımız bezelerin içerisini açıp kıymalı harçla doldurup kapatıyoruz. Sonra da dışına yumurta sürüp kızgın yağda kızartıyoruz. Afiyet olsun:)))))))