Tepside Patlıcan Kebabı

1kg uzun patlıcan
500g kıyma
3-4 domates
6-7 yeşil biber
tuz, karabiber, toz kırmızı biberHazırlanışıUzun patlıcanları 2 parmak kalınlığında doğruyoruz(Adanada genelde topak patlıcan olduğu için öyle yazdım).Yalnız patlıcanlar soyulmayacak.Kymanın içine tuz, karabiber ve toz kırmızı biberi katıp iyice yoğuruyoruz.Sonra, yağlanmış tepsiye patlıcanların arasına göz kakarı büyüklükte kıyma sıkıştırarak güzelce diziyoruz.Diziliş şekli resimde de görünüyor.Üzerine boyuna dilimlenmiş domates ve biberleri de diziyoruz.ben tepside boşluk kaldığı için birkaç tane soyulmuş tüm soğan da koydum, soğan sevenler yapabilir.Bu şekilde 200 derecede yarım saat kadar yada piştiğini kontrol ederek pişiriyoruz.