Zeytinyağlı Kırmızıbiber Dolması

1 kilo kırmızıbiber (veya yeşilbiber)
2 su bardağı pirinç
2-3 adet kuru soğan
2-3 adet domates
Taze nane, maydanoz, karabiber, tuz, zeytinyağıHazırlanışıBiberleri yıkayıp sap kısımlarından bastırarak, çekirdeklerini çıkartın.Maydanoz ve naneyi incecik kıyın, soğanları rendeleyin veya yemeklik doğrayınDomatesleri rendeleyinPirinçleri ayıklayıp iyice yıkayın, suyunu süzdükten sonra geniş bir kaba alın. Üzerine rendelediğinizsoğanları, domatesleri, kıydığınız yeşillikleri, tuz, karabiber ve zeytinyağını ilave ederek karıştırınHazırladığınız harcı biberlerin içine doldurun(biberlerin üzerinde biraz boşluk kalsın)Domateslerden küçük dilimler kesip üzerine kapak yapın.Sonra biberleri tencereye sıralayın. üzerine bir- ikikaşık z.yağ, tuz ve yarısını geçecek kadar su koyup,pirinçler pişip suyunu çekene kadar pişirin.İç harcını kavurarak da yapabilirsiniz, kuru soğanı yemeklik doğrayın, bol zeytinyağında kavurun. Üzerine domates rendesi ilave edin, domatesler suyunu çekince pirinçleri ilave edin. Biraz daha kavurup ocağın altını kapatın, en son incecik kıydığınız yeşillikleri, tuz ve karabiberini ekleyip karıştırın.