Isırgan Otlu Tava Böreği

2 yufka
yarım su bardağı süt
1 yumurta
yarım su bardağı sıvıyağ
300 gr ısırgan otu
1 küçük soğan
tuz,
bir yemek kaşığı salçaHazırlanışı- Isırgan otu iyice yıkanıp sıcak suda bekletilir, yumuşayınca bir tavada soğanı kavrulur. Salça ve ısırgan otu eklenerek pişirilir.- Süt, yumurta ve yağ bir kapta karıştırılır.- Teflon tavaya biraz yağ sürülüp bir yufka dışarı sarkacak şekilde serilir ve  karışımdan sürülür.- Diğer yufkanın yarısı parçalanarak serilir, süt karışımından ara ara sürülür.- Üzerine pişirmiş olduğumuz ısırgan otu serilir.- Kalan yarım yufka yine süt karışımından sürülerek serilir.- Sarkan yufkalarla üstü iyice sarılır ve orta ateşte iyice kızarıncaya kadar kızartılır,  ters çevirilerek tekrar diğer tarafı kızartılır.- Dilimleyerek servis yapılır,  afiyet olsun:))